Nova vest
Tenis

Utorak, 30.08.2011.

08:12

Razišli se Đoković i dr Četojević

Novak Đoković i doktor Igor Četojević prekinuli su saradnju, jer nisu mogli da se dogovore oko uslova za nastavak rada.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Tokom jula Četojević je rekao novinarima Žurnala da više ne sarađuje sa Đokovićem, ali nije izneo razloge prestanka saradnje.

"Nema tu neke velike misterije. Zapelo je u pregovorima oko nastavka saradnje. Seli smo, ali nismo mogli da se dogovorimo oko nekih detalja. Svako je krenuo svojim putem, razišli smo se prijateljski", rekao je Đoković za zurnal.rs.

"Nesporno je da mi je pomogao da budem gde sam sada i želim mu mnogo sreće u svemu što bude radio".

Novak Đoković se zahvaljujući izbacivanju glutena iz ishrane gotovo "preporodio", a na videlo je izašla još jedna njegova "tajna". "Vol strit žurnal" je otkrio da Novak ima komoru za oporavak "CVAC Pod", koju još zovu i "jaje" zbog svog oblika.

Košta 75000 dolara i funkcioniše po istom principu kao hiperbarične komore. Stvara se pritisak koji uvodi više kiseonika u krv, što pomaže bržem oporavku mišića posle velikih napora.

"Veoma mi pomaže. Mnogo brže se oporavljam posle velikih napora. To je veoma interesantna tehnologija, liči na svemirski brod", rekao je Đoković, ali je u intervjuu pred US open ipak demantovao da je koristio ru komoru ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d