Nova vest
Tenis

Subota, 09.06.2012.

21:24

Tennis: Nadal će pobediti Đokovića

U nedelju se igra finale Rolan Garosa, svi se pitaju hoće li titulu osvojiti Novak Đoković ili Rafael Nadal, a na portalu tennis.com prednost daju Špancu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Ugledni kolumnisti Piter Bodo i Stiven Tignor tipovali su na Nadala, isto je učinio i novinar Ričard Paljaro, a uredni Ed Mekrogran prednost je dao Đokoviću.

Piter Bodo (Nadal):

“Način na koji Nadal dominira na Rolan Garosu učinio je Đokovićevu pobedu teško zamislivom. Noletove muke u dva od poslednja tri meča govore nam da će on imati manje snage od Rafe”.

Ed Mekrogan (Đoković):

“Nadal ove sezone na šljaci nema pravog rivala, ali u jednom meču sve može da se desi. Đoković mora da oseća da nikada više neće dobiti takvu istorijsku priliku, a i dobio je Nadala u tri uzastopna GS finala”.

Ričard Paljaro (Nadal):

“Šljaka daje Nadalu više vremena da izbegne bekhend i da se izmakne na forhend. On je dominantan igrač na Garosu ove sezone i uložiće svaki atom energije u predstojeći meč”.

Stiven Tignor (Nadal):

“Nadal igra kao 2008. godine kada je razneo Federera u finalu. Pobedio je Đokovića u prethodna dva meča i sada će tu seriju produžiti na tri”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu