Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.06.2010.

09:39

Svađa pa pomirenje Rajevca i Muntarija?

Kako prenose „Novosti“, selektor Gane Milovan Rajevac prvo je izbacio najboljeg igrača Sulija Muntarija, a zatim ga je vratio u ekipu.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Igrač milanskog Intera je posle duela sa Australijom došao u žestok verbalni sukob sa selektorom Milovanom Rajevcem u autobusu koji ih je prevozio do hotela.

Muntari je zamerio Rajevcu što je protiv ’kengura’ igrao samo poslednjih 13 minuta, na šta je srpski stručnjak odmah reagovao reagovao i zatražio preko tim menadžera da saopšti Muntariju kako više nije potreban ekipi.

Prema poslednjim informacijama, na insistiranje predsednika Saveza Kvasija Mijantekijea i kapitena Stefana Apije, postignut je dogovor sa Rajevcem da se ne diže tenzija pred odlučujući duel protiv Nemačke u sredu i da Muntari ipak ostane sa saigračima.

Kontroverzni fudbaler se izvinio Rajevcu i saigračima, pa se u ponedeljak normalno pojavio na treningu. Ipak, kako mu je ovo već drugi ispad u poslednjih nekoliko nedelja, teško je verovati da će srpski trener ozbiljno računati na njega za meč protiv 'pancera'.

Svađa sa Rajevcem nije prvi incident Salija Muntarija, pošto je početkom godine dva puta u Milanu izbegao sastanke sa selektorom, a nije bio ni član nacionalnog tima koji je učestvovao na Kupu afričkih nacija. Gana je tada zauzela drugo mesto iza Egipta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu