Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.06.2010.

16:18

Navijači na treningu, temperatura ispod nule

Kao i prethodnih dana, trening reprezentacije Srbije bio je otvoren prvih 15 minuta za predstavnike medija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, ovoga puta osim novinara i snimatelja, zagrevanje srpskih igrača u utorak je pratilo i pedesetak navijača, kao i gosti nacionalnog Saveza.

Trening je počeo sastankom igrača sa selektorom Antićem, da bi se zatim sa tribina se zaorila pesma podrške timu. Skandiralo se Kuzmanoviću i selektoru Antiću, od tima se tražila pobeda protiv Nemaca, kao i da ne posustaje u narednim mečevima.

Prisutni novinari su, međutim, bili prilično iznenađeni kada se među navijačima pojavio i njihov kolega Aleksandar Stojanović. Posle završenog posla i urađene najave kraj aut linije, kolega sa nacionalne televizije primetio je da se pažnja medija okreće prema tribinama i ubrzo se našao u masi gde je počeo da navija.

Posle nekoliko trenutaka kamere su bile opet okrenute prema terenu, a Stojanovića više nije bilo u publici. Ostali novinari šokirani postupkom mirno su pratili rad reprezentativaca.

Treningu su prisustvovali i članovi porodice Antić, supruga Vera, kao i sin Dušan.

Iako je kalendarsski do početka zime ostalo još nekoliko dana u Johanesburgu je temperature pretodne noći prvi put bila ispod nula. Mnogo igrači tražili su rukavice i kupe, dok je većina člavona stručnog štaba bila u debelim perjanim jaknama. Johanesburg se nalazi na nadmorskoj visini od 1800 metara i mnogo je hladniji od Port Elizabeta, gde će u petak na dan utakmice sa Nemačkom biti neuporedivo prijatnije.

Hladni talas trebalo bi u Johanesburgu da traje do subote, ali se na dan utakimce u Port Elizabetu očekuje prijatnih dvadesetak stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve