Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.07.2018.

08:15

Dalić o Tompsonu: Ne provocirajte me, on je naša himna

Pevač Marko Perković Tompson rekao je da su ga na autobus sa igračima Hrvatske pozvali selektor "Vatrenih" Zlatko Dalić i najbolji igrač Mundijala Luka Modrić, a selektor je rekao da ne vidi ništa sporno u Tompsonovom dolasku.

Izvor: B92

Autor:B92

Dalić o Tompsonu: Ne provocirajte me, on je naša himna
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Hrvatska je osvojila drugo mesto u Rusiji posle poraza od Francuske u finalu 2:4, a Tompsonovo prisustvo u autobusu koji je vodio igrače od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu izazvao je oprečne reakcije u javnosti.

"Selektor Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, a ja sam ih pitao 'jeste li vi sigurni'? Rekli su 'de molim te dođi'. Znam da ima nekih negativnosti, ali ovo nije vreme za negativnost. Mislim da to govori sve o njima... Svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo da vređa", rekao je Perković za RTL, prenosi Jutarnji.

Fašističke pozdrave nije očekivao, a pozitivno su ga iznenadile emocije koje je video kod navijača. Selektor Zlatko Dalić je na pitanje novinara zašto je Perković bio u autobusu, u utorak u Varaždinu rekao da je 'Tompson himna'.

"Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pevač, kakav pevač? To je hrvatska pesma 'Lijepa li si". Tu nije mesto za vaše pitanje, sad me pitati o pevačima... Hrvatska je druga u svetu, a vi mene pitate o pevačima, nemojte da me provocirate. Pevao je pevač koji je naša himna", rekao je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

215 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve