Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.06.2018.

16:50

"Evropljani teško razlikuju Koreance, to je naša prednost"

Selektor fudbalera Južne Koreje Šin Te-Jong našalio se na konferenciji za novinare rekavši da Evropljani ne razlikuju igrače njegove zemlje, te da će to koristiti kao taktiku.

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images

"Svi treneri verovatno osećaju da ih svi protivnici pomno prate i to je normalno. Mnogi igrači Južne Koreje imaju četiri različita broja na leđima, kako bi zbunili švedske špijune. Namerno smo promenili brojeve igračima, jer je Evropljanima teško da razlikuju Korejske igrače. To je naša prednost", našalio se selektor Šin Te-Jong.

Te-Jong kaže da je sastav Švedske svima poznat, ali da sastav njegove reprezentacije nije i da je to jedna od najvećih prednosti koje imaju.

"Znamo ko će igrati za Švedsku sutra, ali oni ne znaju ko će igrati za Koreju, a ja to neću otkriti. Neki kažu da nas navijači ne podržavaju dovoljno, ali ja mislim da nas pravi navijači bodre i želeo bih da im se zahvalim na tome", rekao je Te-Jong.

We know who will play tomorrow for Sweden, it's not hidden. But Sweden does not know who will play tomorrow for Korea, and I now will not disclose it, - until the last keeps intriguing the head coach of the national team of South Korea. - Some say that the fans treat us cool, but I'm sure that the real fans support us. And we would like to pay them a return! ", - said at a press conference the head coach of the team of South Korea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve