Nova vest
Rukomet

Utorak, 23.07.2013.

14:06

Kup EHF: Partizan sa Nantom

Rukometaši Partizana, pobednici Kupa Srbije, u drugom kolu Kupa EHF igraće protiv francuskog Nanta, odlučeno je žrebom u Beču.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prva utakmica igraće se 12. ili 13. oktobra u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Nantu.

U dvomeču trećeg kola Čelendž kupa za muškarce u srpskom derbiju sastaće se ekipe Vrbasa i Metaloplastike. Prva utakmica igra se 23. ili 24. novembra u Vrbasu, a revanš je sedam dana kasnije u Šapcu.

U konkurenciji dama, u trećem kolu Kupa EHF ekipa Radničkog iz Kragujevca sastaće se sa danskim Esbjergom. Prvi meč igra se 9. ili 10. novembra u Kragujevcu, a revanš je 16. ili 17. novembra u Danskoj.

Rukometašice Jagodine u drugom kolu Kupa pobednika kupova sastaće se sa austrijskom ekipom Union Korneuburg. Prvi meč na programu je 5. oktobra u Jagodini, a revanš je 12. oktobra u Austriji.

Rukometašice beogradskog Milenijuma direktno su se plasirale u četvrto kolo Čelendž kupa, dok će u trećoj rundi niška Naisa odmeriti snage sa crnogorskim Danilovgradom. Prva utakmica igra se 9. ili 10. novembra u Danilovgradu, a revanš je sedam dana kasnije u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve