Nova vest
Rukomet

Sreda, 21.12.2011.

11:43

Obradovićeva i Dudaš najbolji u NS

Veslačica Iva Obradović i atletičar Mihail Dudaš izabrani su za najbolje sportiste grada Novog Sada u 2011. godini.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Sportska asocijacija Novog Sada i Regionalana privredna komora, proglasili su najbolje sportiste Novog Sada, priznanja su im dodeljena u amfiteatru Spensa.

U kategoriji juniora ovo priznanje dobili su karatistkinja Milana Radojković i vaterpolista Nemanja Ubović.

Najbolji sportista sa invaliditetom je stonoteniser Zlatko Kesler, a najbolji trener je Dejan Stanojević, šef stručnog štaba vaterpolo kluba Vojvodina. Za najbolju žensku ekipu izabrana je ekipa Džudo kluba Partizan, a među muškim ekipama titulu najboljih poneli su rukometaši Vojvodine. Za najbolji klub u celini proglašen je odbojkaški klub Vojvodina NS Seme.

Iva Obradović zahvalila se u ime nagrađenih, najpre Gradu što podržava sportiste i omogućava im da postižu dobre rezultate, zatim svojoj partnerki Ivani Filipović, sa kojom je u dubl skulu na Evropskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, a svim sportistima poželela još bolje rezultate u sledećoj godini.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić čestitao je nagrađenim sportistima i naglasio da će Grad nastaviti da pomaže sportistima i ulaže u sportsku infrastrukturu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu