Nova vest
Rukomet

Petak, 06.11.2009.

18:29

Butulija: "Optimista sam"

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija rekao je da je optimista pre meč sa Kolubarom, jer je njegov tim već pokazao da može da podnese pritisak.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

„Crveno-beli“ dočekuju u subotu (19h) u Šumicama Lazarevčane u derbiju osmog kola Superlige Srbije. "Zvezda i Kolubara igraju dva različita sistema igre. Optimista sam uoči utakmice, iako je Kolubara favorit, jer ima veliki budžet i pokupovala je mnogo kvalitetnih igrača", rekao je Butulija.

On je istakao da je zamolio navijače da za vreme meča u Beogradu pozdrave bivšeg reprezentativca Nedeljka Jovanovića, koji igra za Kolubaru.

"Nedeljko je igrao nekada za Partizan. To je rukometaš koji ima svoju veličinu i u ovim godinama", objasnio je Butulija i dodao da očekuje da će utakmica sa Kolubarom proći u najboljem redu.

Trener Zvezde naglasio je da je njegov tim mlad, za razliku od protivničkog i da ima harmoniju.

"Mi smo odigrali nekoliko teških utakmica u ovoj sezoni i dokazali smo se u tim utakmicama. Igrači su pokazali da mogu da se nose sa pritiskom", rekao je on.

Iako se spekuliše da bi Butulija i Peruničić trebalo da preuzmu juniorsku reprezentaciju Srbije, trener „crveno –beli“ kaže da ta priča nema osnova, jer ga niko nije kontaktirao.

Na pitanje, da li bi prihvatio kada bi mu ponudili to mesto, on je odgovorio: "To je velika čast. Naravno, da bih voleo da radim sa juniorskom reprezentacijom, naročito jer tri godine nije imala uspeha".

Kolubara vodi na tabeli sa šest pobeda iz šest utakmica, dok su "crveno-beli" treći sa pet pobeda iz pet mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu