Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.05.2017.

21:00

Fereru drama, Zvereva i Verdaska prekinuo mrak

David Ferer plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je posle pet setova pobedio Donalda Janga, 5:7, 6:3, 4:6, 6:3, 13:11.

Izvor: PT

Autor: PT

Fereru drama, Zvereva i Verdaska prekinuo mrak
Getty Images

Španac je u najdužem meču dosadašnjeg turnira posle četri sata i 49 minuta igre savladao Amerikanca.

Igralo se veoma dobro na obe strane, a neumorni Ferer uspeo je da slavi i da prođe u narednu rundu gde će se sastati sa Felisijanom Lopesom, koji je Bjorna Fratanđela u tri seta.

Ferer je odlučujući brejk napravio u 24. gemu petog seta, kada je posle pet izjednačenja uspeo da dođe do brejk i meč lopte, koju je i iskoristio. Prethodno je Amerikanac spasao dve meč lopte.

U poslednjem meču dana Aleksandar Zverev i Fernando Verdasko nastaviće meč u utorak, pošto je prekinut zbog mraka pri rezultatu 1:1 u setovima, 4:6, 6:3.

Plasman u drugu rundu posle pet setova obezbedio je i Fabio Fonjini koji je savladao mladog igrača SAD Fransisa Tijafoa sa 4:6, 3:6, 6:3, 6:1, 0:6. Takođe, u drugo kolo plasirao se i Rašar Gaske koji je u četiri seta savladao Artura De Grifa i u trećem kolu sastaće se sa Viktorom Estreljom koji je posle pet setova pobedio Teimuraža Gabašvilija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve