Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.06.2017.

10:00

Koreča za B92: Novaku će sada biti teže da pobeđuje

Aleks Koreča, dvostruki finalista Rolan Garosa i komentator "Evrosporta", rekao je da će poraz Novaka Đokovića u Parizu imati posledice.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Koreča za B92: Novaku će sada biti teže da pobeđuje
EPA/PETER SCHNEIDER

Koreča je, nakon ispadanja Đokovića u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske od Dominika Tima (7:5 (7-5), 6:3, 6:0), istakao da su sada svi igrači svesni da mogu da savladaju Srbina.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

"Tim je uspeo da pronađe rešenje za Đokovića. Sada će Novaku biti mnogo teže da pobeđuje protivnike", rekao je Koreča za B92.

Španac je istakao da trijumf Austrijanca ne predstavlja veliko iznenađenje, ali da se ipak očekivalo polufinale između Đokovića i Rafaela Nadala.

"Svakako da nije reč o senzaciji, Tim igra sjajno ove sezone na šljaci, a i prošle godine je stigao do polufinala na Rolan Garosu. Ipak, Novak je počeo da podiže formu u Rimu i činilo se da tako nastavlja u Parizu. Dominik ga je nadjačao i potpuno zasluženo pobedio. Iskoristio je sve njegove mane", dodao je.

On se potom osvrnuo i na saradnju sa Andreom Agasijem.

"Agasi je veliki šampion i sjajan čovek, ako neko može da pomogne Đokoviću da se vrati na vrh, to je onda on", zaključio je Koreča za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve