Nova vest
Tenis

Utorak, 30.05.2017.

15:43

Zverev požurio kući: Moja igra je sr*nje

Aleksander Zverev, momak od kojeg se mnogo očekivalo na Rolan Garosu, stao je već na prvoj stepenici u Parizu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Zverev požurio kući: Moja igra je sr*nje
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Zverev je na startu drugog Grend slema sezone poražen od Fernanda Verdaska sa 6:4, 3:6, 6:4, 6:2, u meču koji je trajao dva dana.

Mladi Nemac je malo prekršio protokol kada su u pitanju obraćanja novinarima, pa je odmah posle poraza, prekoreda došao na konferenciju za medije.

"Otišao sam pravo u svlačionicu, ostavio stvari i došao ovde. Moraću da uzmem nekoliko dana odmora. Bilo je ovo napornih nekoliko nedelja za mene – sjajnih, ali veoma iscrpljujućih", rekao je Zverev.

On je potom kratko i jasno objasnio šta je razlog poraza.

"Moja igra je bila potpuno sr*nje. Vrlo je jednostavno – to je odlučilo pobednika. On je igrao pametno i veoma dobro. Stalno me je držao iza osnovne linije, a ja nisam osećao lopticu na reketu".

Ipak, ističe da ovaj neuspeh ne treba shvatati tragično.

"Nekada igrate loše, ali nema potrebe za kajanjem. U Rimu sam igrao dobro i osvojio turnir. Ovde sam odigrao loše i ispao u prvom kolu. Život se ne završava ovde jer i dalje dobro stojim na ovogodišnjoj listi. Samo sam izgubio meč. Naravno da treba da budem zabrinut zbog načina na koji sam igrao, ali ništa nije tragično".

Zverev je bio taj koji je u ponedeljak bio za prekid meča zbog mraka, iako je moglo još da se igra, pa ne veruje da je tako prekinut dobar period njegove igre.

"Mislim da je trebalo i ranije da prekinemo meč. Juče je bilo oblačno i veoma mračno. Prekid meča je bila ispravna odluka", zaključio je Zverev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve