Nova vest
Tenis

Sreda, 01.06.2016.

23:00

Dan XII: Serena opet silna, Bačinski prolazi

Više od nedelju dana bilo nam je potrebno da uhvatimo ritam, ali smo uspeli da vežemo nekoliko veoma dobrih pogodaka.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XII: Serena opet silna, Bačinski prolazi
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Tomaš Berdih je bez većih problema eliminisao Davida Ferera, dok je Garbinje Mugurusa i pored slabije igre u dva seta trijumfovala protiv Šelbi Rodžers.

Trudićemo se da nastavimo u istom ritmu i zato predlažemo nova dva para za koje se nadamo da će biti dobitni.

Serena Vilijams – Julija Putinceva

Prva teniserka sveta ne planira da se zaustavlja, što je pokazala u meču protiv Jeline Svitoline u sredu, kojoj je prepustila samo dva gema. Sada će igrati protiv Putinceve, koja igra turnir karijere i koja se prvi put plasirala u četrvtfinale Gren slema. 21-godišnja Kazahstanka visoka je 163 centimetra zbog čega nema previše kvalitetan servis, a što će Serena kažnjavati kada god bude mogla.

Predlog: Minus gemovi (granica 18,5).

Kiki Bertens – Timea Bačinski

Slična situacija kao u prvom predloženom paru – Holanđanka se nikada do sada nije prošla dalje od drugog kola na nekom od Gren slemova, pa će sigurno biti pod utiskom ovako važnog meča. Takođe, 182 centimetra visokoj Bertens mogli bi problem da predstavljaju uslovi jer se za četvrtak očekuje kiša i teški uslovi. S druge strane, Švajcarkinja ima odličnu priliku da ponovi uspeh iz prošle sezone, sitnija je i okretnija, pa bi trebalo da se plasira u polufinale.

Predlog: Pobeda Timee Bačinski.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve