Nova vest
Tenis

Nedelja, 31.05.2015.

12:18

Kirjos: Vimbldon je moja najbolja šansa

Mladi australijski teniser Nik Kirjos rekao je da najbolju šansu da osvoji neki Gren slem ima na Vimbldonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/David Vincent

Kirjos je takmičenje na Rolan Garosu završio u trećem kolu, porazom od Britanca Endija Marija u tri seta, ali nije bio mnogo potresen zbog toga.

„Ne želim ništa da oduzmem Endiju, kojeg smatram jednim od najboljih defanzzivaca na svetu, a ja nisam odigrao ni izbliza najbolje što mogu“, rekao je Kirjos.

Nisam servirao dobro, a on je bio odličan na riternu, jednostavno je bio previše dobar. Osećao sam bol u laktu, iako sam mislio da sam uradio sve što je trebalo da bih se oporavio. Frustrirajuće je kada vas nešto tako sputava“, dodao je Kirjos.

Kirjos se u centru pažnje našao prošle godine, kada je eliminisao Španca Rafaela Nadala u četvrtom kolu Vimbldona. Skoro godinu dana kasnije, Australijanac ističe da želi da bude spreman za treći Gren slem sezone.

Prijavio sam se za nekoliko turnira pre Vimbldona, ali nisam siguran da ću igrati sve zbog ovog problema sa laktom. Naravno, uradiću sve što mogu da bih bio spreman za Vimbldon. Mislim da na tom turniru imam najbolju šansu da osvojim Gren slem“, naglasio je Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu