Nova vest
Tenis

Subota, 30.05.2015.

20:11

Gaske: Đoković je odavno najbolji

Francuski teniser Rišar Gaske rekao je da će pokušati da se oporavi do ponedeljka i spremno dočeka duel sa Novakom Đokovićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Gaske je pobedio Kevina Andersona sa 3-1 i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa gde će igrati sa srpskim teniserom.

Francuz je prethodno imao težak meč protiv Karlosa Berloka u pet setova i priznao je da je umoran. On je rekao da je Đoković odavno najbolji teniser sveta i da će pokušati da bude agresivan.

„Biće teško. Odigrao sam dva teška meča, koja su trajala više od tri i po sata. Ne znam koliko je trajao duel sa Berlokom. Danas je bilo slično. Moraću da se oporavim od toga. Pokušaću da igram opušteno i udaram snažno lopticu. U suprotnom će biti veoma teško. On je odavno najbolji teniser sveta. U svakom slučaju je od početka ove godine najbolji. To što on igra je neverovatno. Moraću da budem veoma dobar“, rekao je Gaske.

On je potvrdio da je umoran od dva teška meča.

„Malo sam umoran danas. Ne baš malo, prilično. Imao sam teške mečeve. Nisam imao dan odmora. Ali sutra će biti dobar dan za mene, moći ću da se odmorim. Nisam odavno igrao u drugoj nedelji Gren slema.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu