Nova vest
Tenis

Subota, 31.05.2008.

12:49

Janko i Viktor pobedili desete nosioce, prošao i Zimonjić

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Srpski dubl Viktor Troicki i Janko Tipsarević priredio je veliko iznenađenje u drugoj rundi Rolan Garosa. Oni su savladali 10. nosioce Džefa Kecea i Veslija Mudija rezultatom 6:2, 6:4 za 1 čas i 10 minuta igre. Rivali srpskoj kombinaciji u osmini finala Simon Aspelin i Džulijan Noul, koji su bili bolji od Španaca Marsela Granoljersa i Santijaga Venture sa 5:7, 6:0, 6:1. Janko i Viktor napravili su osam asova, a ključ pobede bila je odlična realizacija brejk lopti – 4 od 5.

Na terenu broj 6 drugi nosioci Nenad Zimonjić i Danijel Nestor pobedili su Brazilca Markosa Danijela i Amerikanca Džima Tomasa sa 7:5, 6:3 za 93 minuta igre. Srpsko-kanadski par materijalizovao je 5 od 14 brejk prilika, dok su protivnici iskoristili 2 od 5 šansi. U trećem kolu Zimonjić i Nestor igraće sa dublom Radživ Ram/Bobi Rejnolds. Oni su savladali brazlisku kombinaciju Marselo Melo/Andre Sa rezultatom 6:4, 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu