Nova vest
Olimpizam

Subota, 06.08.2016.

12:31

Đoković napustio selo zbog "privatnosti i prostora"

Novak Đoković se apsolutno posvetio borbi za zlatnu olimpijsku medalju, u skladu s tim napustio je olimpijsko selo gde je konstantno bio na udaru.

Izvor: AK

Autor: AK

Đoković napustio selo zbog
Foto: Getty images

Najbolji teniser sveta je prvih nekoliko dana u Riju bio smešten u selu kako bi proveo što više vremena sa ostalim sportistima tokom prilagođavanja okruženju.

Ipak, kao jedna od najvećih svetskih zvezda Đoković je konstantno bio okružen, ne samo medijima i obožavateljima, nego i sportistima koji su želeli da ga upoznaju i slikaju se s njim.

Uoči nastupa na Igrama je odlučio da se premesti u apartman u kojem je britanski teniski tim kako bi imao "više privatnosti i prostora dok trenira".

"U selu ću biti prvih nekoliko dana jer želim da osetim tu atmosferu zajedništvo, da budem sa sportistima. Međutim, kada počne takmičenje, biće mi potreban mir da bih mogao da se fokusiram na teren", najavio je ovaj potez Đoković pre nekoliko nedelja.

Đoković je glavni favorit u Riju, u subotu u ponoć po našem vremenu igra sa Nenadom Zimonjićem u dublu protiv Hrvata Marina Čilića i Marina Draganje.

U nedelju počinje nastup u pojedinačnoj konkurenciji protiv Argentinca Huana Martina del Potra, koji ga je pobedio u borbi za bronzu pre četiri godine u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

178 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve