Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 14.08.2008.

20:41

Srbi u Pekingu: 15. avgust

Srpski olimpijci u petak nastavljaju takmičenje u Pekingu u plivanju, odbojci, atletici, streljaštvu i veslanju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi na borilište izlaze strelci Stevan Pletikosić i Nemanja Miroslavljev, koji će se od tri sata po srednjevropskom vremenu takmičiti u kvalifikacijama u disciplini malokalibarska puška na 50 metara. Ukoliko se plasiraju u finale, Pletikosić i Miroslavljev će ponovo na borilište u 5.30.

Sledeći na teren izlazi atletičar Asmir Kolašinac, koji će od 3.05 učestvovati u kvalifikacijama u bacanju kugle. Finale u ovoj diciplini počinje u 15 sati.

Od atletičara u petak će se takmičiti i Goran Nava, koji će u 13.19 nastupiti u kvalifikacijama u trci na 1.500 metara.

Bacačica diska Dragana Tomašević će se od 15.20 takmičiti u kvalifikacijama, dok će Biljana Topić u 15.40 pokušati da se domogne finala u troskoku.

Odbojkašice Srbije sutra u 8.30 igraju protiv Italije utakmicu četvrtog kola Grupe B. Najbolji srpski plivač Milorad Čavić sutra će u 5.19 plivati polufinalnu trku na 100 metara delfin, dok će Miroslava Najdanovski u 12.33 nastupiti u kvalifikacijama na 50 metara slobodnim stilom.

Veslačica Iva Obradović će u 10.50 nastupiti u B finalu skifa, kao i dvojac bez kormilara Nikola Stojić i Goran Jagar, čije B finale počinje u 11.20.

Teniser Novak Đoković će igrati polufinale muškog singla protiv Rafaela Nadala. Taj meč je drugi na centralnom terenu posle duela blejk - Gonzales.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

6 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu