Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 03.12.2020.

11:55

"Vi ste naši pobednici i heroji svakog dana"

Ministar Udovičić se povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom obratio sportistima.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Udovičić je istakanje da će država i Ministarstvo omladine i sporta nastaviti da pružaju maksimalnu podršku sportistima sa invaliditetom.

Srbija je po visini sportskih nagrada i nacionalnih priznanja koje su izjednačene za olimpijske i paraolimpijske sportiste jedinstvana.

"Vaša motivisanost, posvećenost, ljubav i upornost su nemerljivi. Ako se po nečemu i razlikujete to je po tome što za vas nema nedostižnih granica i uspeh nema alternativu. Optimizam i vera kojima plenite, želja i energija koju pokazujete i delite sa svima nama, sijaju baš kao odličja kojima se divimo, koja poštujemo, na koja smo ponosni. Vi ste naši pobednici i heroji svakog dana!", poručio je ministar Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve