Nova vest
Olimpizam

Sreda, 26.10.2016.

20:00

SP: Beograd je grad košarke

Novo izdanje Sportskog pregleda donosi detalje potpisivanja ugovora Beograda kao domaćina F4 Evrolige, priče o Aleksandru Mitroviću i Mančester Junajtedu.

Izvor: B92

Autor:B92

SP: Beograd je grad košarke
Starsport

Imamo dobre vesti za Srbiju.Tim rečima prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu potvdio je ono što jebila javna tajna, a pre nekoliko dana postalo zvanična informacija.

Potpisivanju ugovora pristustvovali su predstavnici i crvene zvezde i Partizana.

Aleksandar Mitrović konačno je proradio. U ubedljivoj pobedi Njukasla nad Prestonom od 6:0 naš napadač je postigao dva gola, što su mu bili prvi pogoci u crno-belom dresu od 13. septembra.

Mančester junajted je u novu sezou ušao sa ciljem da vrati šampionku titulu, ali posle devet kola ni položaj na tabeli, ni igra, ne daju mnogo optimizma navijačima "crvenih đavola".

Pogledajte novo izdanje Sportskog pregleda B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve