Nova vest
Olimpizam

Subota, 28.05.2016.

08:43

Ministarstvo zdravlja plaća lečenje Igora Nurkića!

Ukupnu sumu od 165.000 evra za lečenje Igora Nurkića platiće Ministarstvo zdravlja, potvrdio je za “Južne vesti” koordinator Humanitarne akcije Dragan Atanasov.

Izvor:

Autor:

Ministarstvo zdravlja plaća lečenje Igora Nurkića!

On kaže da je već i potpisano rešenje i da je prvi deo lečenja finansijski pokriven.

"To je samo prvi deo i trebaće još novca i mi smo do sada u akciji prikupili dovoljno sredstava da oni mirno mogu na lečenje. I ovom prilikom se zahvaljujem ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru i Vladi Srbije koji su to pre nekoliko dana stavili kao svoj prioritet i evo sada pomoć i obezbedili", kaže Atanasov.

Za subotu je samo u Nišu najavljeno nekoliko akcija pomoći za mladog džudistu koji boluje od leukemije limfoma, a Atanasov kaže da će to biti održano, ali da će sve obavestiti da se akcija privodi kraju.

"Odluka Džudo saveza u dogovoru sa porodicom je da se prikupljeni novac iskoristi naravno za lečenje, a ukoliko bude nešto novca ostalo, mi imamo tačnu evidenciju koliko je prikupljeno, i to ćemo uplatiti Klinici za onkologiju u Nišu", dodao je Atanasov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve