I treći poraz odbojkašica

Izvor: B92 Nemačka
Podeli

Ženska seniorska reprezentacija Srbije poražena je u trećoj prijateljskoj utakmici u Nemačkoj. Nemice su večeras pobedile Srbiju sa 3:1, po setovima 23:25, 25:13, 25:18 i 25:18, posle 98 minuta igre. Utakmicu u Minsteru posmatralo je 2000 gledalaca.

SRBIJA: Nikolić (17), Krsmanović (7), Brakočević (2), Molnar (11), Vesović, Ognjenović (2), Čitaković – Đurišić, Simanić, Avramović (7), Spasojević (2), Nešović (7), Ćebić. TRENERI: Zoran Terzić i Nebojša Protić.

Plave seniorke su porazom u Minsteru završile gostovanje u Nemačkoj.

„Večeras je bilo malo bolje nego sinoć. Dakle iz večeri u veče malo bolje, ali nedovoljno dobro. Ni danas nismo uspevali da osvajamo poene na naš servis, odnosno osvajali smo vrlo malo poena. Nismo uspevali da povežemo blok i odbranu, a i kada jesmo, onda su kontranapadi i njihova realizacija bili ispod željenog nivoa. Poene smo na naš servis osvajali jedino kada su u pitanju bili asovi, nikako drugačije“, naglasio je Zoran Terzić, prvi trener plavih seniorki.

Seniorke Srbije se iz Nemačke vraćaju sutra, a sa treninzima će nastaviti u Beogradu do nedelje, 02. septembra, kada je predviđen polazak u Ankaru, na kvalifikacioni turnir za World Grand Prix 2008.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.