Nova vest
Košarka

Utorak, 19.04.2022.

09:45

Ker o Jokiću: Ne možeš da pustiš da te razbija

Stiv Ker, trener Golden Stejt Voriorsa, govorio je Denver Nagetsima i njihovom centru Nikoli Jokiću na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Autor: SN

Ker o Jokiću: Ne možeš da pustiš da te razbija
Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Košarkaši Golden Stejta dobili su prva dva meča u seriji protiv Denvera bez većih problema i imaju lepu prednost pred put u Kolorado.

U prošloj noći je Nikola Jokić meč završio pre vremena, pošto je pri ubedljivoj prednosti Voriorsa zaradio dve tehničke greške i isključen je na polovini četvrte četvrtine.

Ipak, on je uspeo da ubaci 26 poena uz 11 skokova i Stiv Ker je ispričao o kakvom se igraču radi.

"Jokić je neverovatan i moramo da bacimo na njega sve što imamo kako bismo ga usporili. Mislim da je Kevon Luni radio dobar posao na početku utakmice, ali je napravio nekoliko brzih faulova pa je morao Drejmond da ga zameni. Čak je i Bjelica čuvao Jokića na nekoliko poseda. Svi se trudimo da ga čuvamo bez faula, da ga udvojimo, nekad i tri igrača da bude oko njega i da ga pritisnemo što više možemo jer je zaista fantastičan košarkaš. Jednostavno je toliko dobar da ne možeš da ga pustiš da te razbija", rekao je Ker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve