Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.11.2021.

12:15

"Denver da bude zahvalan što Jokić ne spava na lovorikama"

Amerikanci slave Dan zahvalnost, a povodom tog velikog praznika NBA.com donosi razloga na čemu bi NBA timovi trebalo da budu zahvalni.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Šon Pauel duže od 25 godina piše o NBA ligi, a sada iznosi razloge u dve rečenice za koje bi svaki do 30 timova trebalo da izrazi zahvalnost.

Najznačajnija stvar jeste da se normalnost se vratila u NBA sezonu posle pandemijske pauze: hale su uglavnom pune, interesovanje publike je poraslo i do sada, na sreću, nije bilo ozbiljnih, dugotrajnih povreda za većinu igrača.

Mi vam, između ostalog, izdvajamo na čemu bi trebalo da budu zahvalni u Denver Nagetsima i Dalas Meveriksima.

Denver: Nikola Jokić očigledno ne spava na MVP lovorikama, daleko od toga, zapravo. Takođe: Džamal ​​Marej će se, prema očekivanjima, vratiti na teren u nekom trenutku ove sezone.

Dalas
: Za igrača sa velikom minutažom, Luka Dončić je do sada bio pošteđen ozbiljnije povrede. Takođe: marketinški genije koji je osmislio da se na terenu oslikaju imena svih koji su ikada igrali za Meverikse zaslužuje veliki aplauz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve