Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.03.2014.

19:32

Može li Filadelfija da sačuva čast?

Košarkaši Filadelfije 76ersa nanizali su 25 poraza i na korak su od izjednačenja negativnog rekorda NBA lige po broju uzastopnih poraza.

Izvor: VA

Autor: VA

Default images

Taj rekord trenutno drže Klivlend Kavalirsi iz sezone 2010/2011, kada su izgubili 26 puta uzastopno.

Ekipa Breta Brauna nije pobedila još od kraja januara kada su savladali Boston Seltikse. U izgubljenoj sezoni za 76erse, navijačima nadu daju bolje partije tima i šansa da se u naredne dve utakmice izbegne negativan skor.

Prvu priliku za pobedu tim iz Pensilvanije imaće protiv Hjuston Roketsa, ali gledajući trenutnu formu Rokitsa, realno je očekivati poraz.

Meč od koga navijači i uprava polažu velike nade je utakmica sa Detroit Pistonsima, koja će biti presudna za nastavak sezone Filadelfije.

Filadelfija naredni meč sa Hjustonom igra u noći između četvrtka i petka, a trenutni skor im je 15 pobeda i 56 poraza.

Siksersi su pred početak sezune najavili takozvano "tankovanje", što znači ostvarivanje što slabijeg rezultata kako bi se povećale šanse na draft lutriji da dobiju izbor prvog pika na predstojećem draftu, gde će im prva meta najverovatnije biti Endru Vigins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve