Nova vest
Sportovi na vodi

Subota, 09.08.2014.

12:21

Jošićeva u B finalu na SP

Srpska skifiskinja Jovana Jošić nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva za juniore u Hamburgu i veslaće za plasman od sedmog do 12. mesta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Četverac skul Milan Mijić, Luka Vrbanski, Kristijan Stevanović, Filip Prodanović će veslati u C finalu kasnije tokom dana posle trećeg mesta u polufinalu C/D.

Jošićeva je u prvoj grupi polufinala zauzela šesto mesto u vremenu od 8:14.89 minuta, a najbolje su bile predstavnice Grčke, Nemačke i Bugarske.

Srpska juniorka je od samog početka trke posustala za konkurencijom. Na prolasku kroz prvih 500 metara bila je peta i taj plasman je držala sve do ulaska u posldnju četvrtinu trke. U finišu ju je pretekao čamac SAD tako da je kroz cilj prošla kao šesta.

Četverac skul boriće se na šampionatu za plasman od 13. do 18. mesta. Naš čamac je u prvoj trci polufinala zauzeo treće mesto s vremenom 6:20.96 minuta, pa se uz prvoplasiranu Češku i drugoplasirani Čile izborio za C finale.

Pored Jošićeve u nedelju, poslednjeg dana šampionata, na stazu izlazi i osmerac Nikola Cvijetić, Igor Đerić, Dušan Slavnić, Nemanja Lečić, Miloš Milićević, Uroš Dimitrijević, Marko Ristić, Zoran Rajić, kormilar Matija Jošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu