Nova vest
Sportovi na vodi

Petak, 22.08.2014.

09:33

Dačić se sreo s Veljom u Berlinu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić iskoristio je posetu Berlinu da pozdravi dvostrukog osvajača zlatne medalje Velimira Stjepanovića.

Izvor:

Autor:

Default images

Dačić je dvostrukom evropskom šampionu čestitao u ime Vlade, države i naroda Srbije i istakao da je Stjepanović, postigavši uspeh nezapamćen u srpskom plivanju, izrastao u primer kako se postaje uzor mladima, kojima je potreban upravo takav idol, čiji su trud i odricanja krunisani uspehim.

Svaka medalja naših sportista veliki je podsticaj narodu koji je prošao kroz teška vremena, rekao je Dačić i dodao da će u Beogradu svakako šampionu biti organizovan dostojan doček.

Stjepanović se zahvalio na čestitkama, rekavši da mu je drago što je imao priliku da upozna Dačića, koji je trijumf čestitao i Stjepanovićevim roditeljima, te poželeo mnogo uspeha ostatku ekipe. Naši plivači i trenerski tim poklonili su tom prilikom Stjepanoviću tortu, koju je on podelio sa prisutnima, navedeno je u saopštenju.

Intervju sa novom zvezdom svetskog plivanja možete pročitati u našoj rublici 'Intervjui'..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve