Petković: "Sudija nas je oštetio"

Selektor SCG Ilija Petković okrivio je sudije za poraz u poslednjem meču naše selekcije na Svetskom prvenstvu.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 21.06.2006.

23:33

Default images

„I pre nego što smo ostali sa igračem manje, naš protivnik je imao više ljudi na terenu“, rekao je Petković posle meča u kojem je SCG ispustila prednost od 2:0 i doživela treći poraz. Na putu ka pobedi Obala Slonovače imala je dva penala, a SCG ostala je sa igračem manje u 44. minutu.

Još sam ubeđeniji da je fantastičan uspeh to što smo uopšte došli ovde, kada gledam kako svi igraju fudbal. Čak i ove zemlje, koje su nekad služile za gol-razliku“.

Saša Ilić, koji je odlično odigrao prvo poluvreme i postigao jedan gol, prokomentarisao je meč kratko.

Žao mi je zbog ispuštene prilike. Šokirala nas je teška povreda Krstajića, brzo smo ostali i sa igračem manje. Ipak, upkos porazu, mislim da smo bar donekle popravili utisak iz prethodnih mečeva“, rekao je plejmejker Galatasaraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

241 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: