Nova vest
Olimpizam

Petak, 27.07.2012.

20:29

Ceo srpski tim u albumu London 2012

Dva dana posle početka našeg virtuelnog albuma “Olimpijac – London 2012” u opticaj je ušao i kompletan olimpijski tim Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Svih 115 takmičara, plus jedna rezerva (rukometaš Žarko Šešum) nalaze se u poslednjoj sekciji našeg albuma.

Sada je pred vama kompletan album, sa 335 sličica na 38 strana. Najupiorniji među vama, koji ne propuštaju nijednu priliku da pokupe sličicu, teoretski ga mogu sakupiti već u petak, 3. avgusta pre podne.

Najbrže učesnike čekaju i vredne nagrade, ali za sve koji se osećaju kao pravi olimpijci, i pre svega ih zanima takmičenje i sticanje novih iskustava, kao i zabava, nema potrebe za žurbom, jer će album potrajati dovoljno dugo da svi zainteresovani uspeju da ga popune.

Zato, ako se niste već prijavili, pridružite nam se što pre, cela igra je potpuno besplatna. Preko 200 učesnika za samo dva dana sigurna su garancija da vam neće biti dosadno, naprotiv.

Posle prijavljivanja nove sličice na svaka 4 sata pokupite u sekciji Kiosci, kada dobijete duplikate, pogledajte da li vam neko nudi Razmenu, ili sami pronađite partnera na Berzi.

Ako sličice skupljaju i vaši prijatelji, formirajte Privatnu ligu, ali svakako obratite pažnju i na Komšije, ljude koji su već sa vama razmenili sličice.

Album su, zajedno sa B92, priredili Telenor i Olimpijski komitet Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu