Tim Lebron – Tim Janis 178:164

Trećeg, poslednjeg dana Ol-star vikenda u Šarlotu, Tim Lebron pobedio je Tim Janis rezultatom 178:164.

 
   TIM LEBRON   TIM JANIS  
  0 : 0  
Šokantno!
Sve je gotovo, Tim Lebron je odbranio titulu!
Trećeg, poslednjeg dana Ol-star vikenda u Šarlotu, Tim Lebron pobedio je Tim Janis rezultatom 178:164. Srpski centar Nikola Jokić nije se naigrao i na kraju je završio sa šest poena i devet skokova, bez ijedne asistencije za 13 minuta provedenih na terenu.
Kari izašao iz ritma, Durent hrli ka MVP-ju
Malo haosa na ulasku u poslednja tri minuta. Lilard promašuje otvorenu trojku za +13, Lebronovi primaju koš, ali Kej Di pogađa šestu trojku iz devetog pokušaja. Janis zakucava pored Lebrona za 38. poen, ali Kajri u svom stilu na drugoj strani pogađa za 173:162 na 1:15 do kraja.
Malo bolje odbrane i dobra košarka
Zaigrali su se odbrane ali pogađa Durent sukcesivno. Tim Lebron se odlepio na osam razlike i to bez pomoći Džejmsa koji trojke šutira 0 od 6, sve do jednog trenutka gde je pogodio maltene nemoguć šut preko Embida. Kari se namestio ali zamalo promašio sve iz nikad lakšeg šuta, a na drugoj strani divan alej-up Irvinga i Džejmsa za 168:158!
Klej osetio kako se redovno oseća ostatak lige
Kari za tri uz faul Tompsona, Kavaj u seriji pogodaka
Kari pogađa za tri poena i to uz faul svog kolege Kleja Tompsona, koji bi treblao da zna da ne radi to što je uradio. Kavaj pogađa jednu, ali ne i drugu trojku, a Midlton cepa mrežicu, dok uzvraća Lenard koji se raspucao za 151:148 za Janisove.
Revija šuteva za tri poena
Upisao se i jedini košarkaš koji nije do sada, Dianđelo Rasel, otvorenom trojkom. Na drugoj strani pogađa Klej Tompson i uglavnom se poeni u drugom poluvremenu postižu šutevima za tri poena, što očigledno više odgovara Timu Lebron. Tauns polaže loptu za izjednačenje od 139:139.

Foto: Getty Images
Vestbruk ne dodaje loptu, Jokić nemi posmatrač, Lebronovi vode
U poslednjim trenucima treće deonice Vestbruk apsolutno nikome ne dodaje loptu. Da li šutem da li polaganjem, jasno je da on rešava situaciju. Posle novog vođstva Janisovih pogotkom Simonsa Lebronovi su došli do prvog vođstva a u narednom napadu promašili pet trojki, tako da je ostalo 132:131 za Lebronove pred poslednjih 12 minuta.
DEJM. TAJM.
Zanimljivo viđenje situacije
!
Nestvarna serija Tima Lebron za izjednačenje!
Tompson se "zapalio" i pogodio tri trojke, a dve Bil. Jokić gubi loptu i na zanimljiv način pokušava da dođe do nje, ali ne uspeva. Sada Tim Lebron ne može da promaši a u seriji je i Lilard, i tako odjednom od -20 oni dolaze do izjednačenja novom trojkom Lilarda koji pogađa sa svih pozicija – 127:127.
Jokić se vratio, Vestbruk mu upropastio asistenciju
Dobra igra Tima Lebron posle tajm-auta i serija 8:0, sve do Janisovih slobodnih bacanja za 120:106 na pet minuta do kraja treće četvrtine. Izmene su usleidle i na parket se, ujedno, vratio i Jokić, koji je u ulozi plejmejkera. Vesbruk "cigla" na Nikolinu asistenciju, a na durgoj strani sa velike udaljenosti pogađa Lilard za 120:112.
Džordž nezaustavljiv, Lebronove ne zanima rezultat
Neobavezna košarka. Džordž je nezaustavljiv i ne može da promaši, dok kod Lebrona pogađa samo Durent i maltene niko drugi. U nekim trenucima ovaj meč izgleda komično, a Lebronovi nemaju nikakvu nameru da dođu do pobede i najbitnije je da se niko ne povredi. Na tajm-autu Janisovi imaju ogromnu prednost od 118:99.
Kakav troubek
LBJ za "Fleša"
Lebron za Vejda i Vejd za Lebrona kao nekada!
Poluvreme počinje izgubljenom loptom Durenta, ali onda sledi trojka Irvinga i alej-up Džejmsa za Vejda, kao nekada! Veliko je pitanje da li će se odbrane igrati malo jače u drugom poluvremenu, pogotovo sa strane Tima Lebrona zbog velikog zaostatka. Lebronovi i dalje imaju problem sa šutim i gube 101:87.
Počelo drugo poluvreme!
How high?
Fenomenalno!
Poluvreme: Baksi dominiraju, Jokić bez asistencije!
Ukupno 82 trojke šutnute na poluvremenu. Jokić se dobro zabavljao i pri kraju poluvremena nadmudrio Lebrona Džejmsa, kojeg je gađao loptom dok je Amerikanac bio u autu.

Najefikasniji u Timu Janis su kapiten sa 20 poena i kolega iz Baksa Midlton sa 17, dok ih Džordž prati sa 14 poena. Nikola Jokić ima šest poena, pet skokova i - najzanimljivije - nijednu asistenciju!

Kod Lebrona Durent ima 13, Tompson 11, a Džejms i Lenard po deset poena.
Jokić faulirao Džejmsa, Janisovi i dalje vode
Jokić pravi faul nad Lebronov za pogodak uz faul i negoduje kod sudija, u svom šaljivom stilu. Nikola ne želi da šutira trojke na ovom meču ali najbitnije je da se dobro zabavlja. Lebronovi na tri minuta hvataju kakav-takav priključak, ali Tim Janis na +13 vraća Grifin trojkom.
Jokić se vratio u igru, Janis konačno promašio
Kari pogađa dve trojke zaredom, a Lebronovi ne mogu da pogode ni zakucavanja. Odbrane i dalje ne postoje i Janis beleži prvi promašaj jer se odlučio da šutne trojku. Na terneu je opet Nikola Jokić a njegov tim vodi 82:65.
Au vol. 2
Au!

AP Photo/Chuck Burton
Stef i Janis izveli potez utakmice
Najlepši potez utakmice je Karijev alej-up o parket za Adetokumba koji je digao publiku na noge. Harden ne može ništa da pogodi a šutira i sa jedne noge. Džordž se okrenuo oko svoje ose i zakuca, a na novi tajm-aut smo otišli sa 73:60 za Janisove izabranike.
Dirk ne planira da stane, cirkus na terenu
Raspucano na početku. Dve trojke Džordža, a pogađaju i Harden, Vejd i ostali. S obzirom da se odbrane ne igraju jako teško Tim Lebron spušta razliku i i dalje je velika prednost tu za Tim Janis. Novicki pogađa i treću trojku iz isto toliko pokušaja i vraća +15 za svoj tim, 69:51.
Podrška saigrača
Novicki se raspucao, Tim Janis ima ogromnu prednost
Jokić je u svom vaterpolo stilu došao do šestog poena, dok je Lebronova ekipa nastavila da "cigla". Grifin nekoliko puta moćno zakucava i povećava prednost svoje ekipe na +16 pred kraj četvrtine.Na teren su ušli Novicki i Vejd, pa Dirk pogađa trojku na opšte oduševljenje. Za kraj četvrtine Dirk je još jedanput pogodio trojku za ogromnih 53:37 posle prve četvrtine za Tim Janis.
Jokić hteo 2+1, niko kod Lebrona ne može ništa da pogodi
Četvrta trojka Midltona, dok na drugoj strani Lilard promašuje dvaput. Niko ne može ništa da pogodi za tim Lebrona. Jokić je zakucao posle dodavanja Grifina i tražio faul, ali ga nije dobio. Dobro zezanje za Nikolu večeras, a Tim Janis vodi 43:29 posle trojke Tompsona.
Janis do Jokića
Durent imao šta da kaže Embidu
Jokić se upisao, Tim Janis na +14
Posle tajm-auta usledile su dve trojke Krisa Midltona. Na terenu je i Jokić, a posle treće trojke Midltona Tim Janis je došao do velike prednosti od 32:22. Tim Lebron ima velikih problema i ne može ništa da pogodi, a posle fantastičnog dodavanja Adetokumba Jokić je postigao prve poene na utakmici lakim polaganjem za ubedljivih 36:22 za Tim Janis.
Obračun Durenta i Adetokumba
Par alej-upova Adetokumba i Durenta, a zatim i prva Kej Dijeva trojka. "Slim reaper" vezuje sedam poena i donosi prednost Timu Lebron od 14:12.
Janis želi MVP
Prve poene na utakmici postiže Adetokumbo atraktivnim zakucavanjem, a na drugoj strani prvo vođstvo za Lebronovu ekipu donosi Lenard trojkom. Janis naleće na alej-up Džordža i za sada se, prema očekivanjima, igra veoma neobavezna košarka.

Adetokumbo nastavlja da dominira i ima svih 6 poena za svoj sastav na početku meča.
Utakmica je počela, Jokić na klupi
Embid i reper 2 Chainz

AP Photo/Chuck Burton
Dobra zabava na zagrevanju
MVP? Nikoli ne daju neke šanse...
Legende po poslednji put na Ol-staru
Ko će pobediti?
Tim Lebron
Tim Janis
Podsetite se prvog i drugog dana Ol-star vikenda:
Sve najzanimljivije događaje sa drugog dana Ol-stara pogledajte OVDE, dok učešće Bogdana Bogdanovića na meču Zvezda u usponu prvog dana Ol-star vikenda pogledajte OVDE.
Velika čast za Nikole
Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, prvi je Srbin koji učestvuje na Ol-star meču još od Peđe Stojakovića, koji je poslednji put imao tu čast pre tačno 15 godina. Pored Jokić na Ol-staru će po prvi put učestvovati još jedan igrač sa ovih prostora, a to je crnogorski centar Nikola Vučević.
Sastavi:
Tim Lebron: Lebron Džejms (Lejkersi), Kevin Durent (Golden Stejt), Kavaj Lenard (Toronto), Džejms Harden (Hjuston), Kajri Irving (Boston), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Klej Tompson (Golden Stejt), Ben Simons (Filadelfija), Lamarkus Oldridž (San Antonio), Karl-Entoni Tauns (Minesota), Bredli Bil (Vašington), Dvejn Vejd (Majami).

Tim Janis: Janis Adetokumbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Pol Džordž (Oklahoma), Stef Kari (Golden Stejt), Kemba Voker (Šarlot), Nikola Jokić (Denver), Kris Midlton (Milvoki), Blejk Grifin (Detroit), Dianđelo Rasel (Bruklin), Nikola Vučević (Orlando), Kajl Lauri (Toronto), Dirk Novicki (Dalas).
 (37:53, 45:42, 50:36, 46:33)
  Team Lebron   Team Giannis  
  178 : 164  

Možda vas zanima

Podeli: