Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.12.2018.

20:46

Milutinov dobio duel sa Micićem, CSKA bolji od Himkija

Srpski košarkaši Nikola Milutinov i Vasilije Micić imali su veoma zapaženeuloge u meču 12. kola Evrolige.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Milutinov dobio duel sa Micićem, CSKA bolji od Himkija
EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Olimpijakos, za kojeg igra Milutinov, pobedio je pred 9.000 gledalaca u Atini Micićev Anadolu Efesa sa 88:81.

Oba košarkaša su prikazali odlične partije, Milutonov je u dresu grčke ekipe postigao 15 poena uz devet skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, dok je Micić imao sjajan učinak od 24 poena i šest skokova, ali to nije bilo dovoljno da Efes izbegne poraz.

Micić je bio najefikasniji u svojoj ekipi, postigao je četiri poena više od Šejna Larkina i oni su jedini bili sa dvocifrenim učinkom u timu iz Istanbula.

S drruge strane, u redovima pobednika, najefikasniji je bio Aksel Turpan sa 19 poena, dok je čak četiri košarkaša uspelo da postigne po deset poena, Zak ledej, Vasilis Spanulis, Janis Strelnieks i Jorgos Printezis koji je tome dodao i značajnih 11 skokova.

Odličnu partiju prikazao je još jedan srpski košarkaš, Stefan Marković, ali je njegov Himki kao gost poražen od CSKA u Moskvi sa 88:74.

Marković je susret završio sa 18 postignutih poena, Malkolm Tomas je postigao 15, a Džordan Miki 14.

Kod "armejaca", istakao se Danijel Haket sa 14, Serhio Rodrigez je postigao 13 poena, a Kori Higins poen manje, dok su Nando de Kolo i Vil Klajburn postigli po deset poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve