Nova vest
Košarka

Petak, 13.10.2017.

22:11

Jasikevičus: Tražio da pobede sa poenom razlike

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičus rekao je da je izgledalo da njegova ekipa kontroliše meč protiv Crvene zvezde, ali da je dosta grešila.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Jasikevičus: Tražio da pobede sa poenom razlike
EPA-EFE/VALDA KALNINA

Košarkaši Žalgirisa pobedi su večeras Crvenu zvezdu sa 78:76 u prvom kolu Evrolige.

"Tražio sam od svojih igrača pobedu od jednog poena, a dobili su sa dva... Činilo se da kontrolišemo utakmicu, ali imali smo dosta grešaka. U redu, mi smo mlad tim i to morate da razumete. Možda tražim previše od njih, ali mislim da su sposobni za to. Atmosfera je bila neverovatna. Šteta što kao trener ne mogu da uživam u tome, jer mi 2.000 stvari prolazi kroz glavu. Voleo bih da mogu više da uživam", rekao je Jasikevičus.

Najefikasniji u redovima Žalgirisa, Paulijus Jankunas, rekao je da je utakmica bila teška, ali da je najvažnije da je njegova ekipa pobedila.

"Ne igramo svoju najbolju košarku, ali mislim da u ovom trenutku mnogo timovi ne igraju svoju najbolju košarku. Još tragamo za svojom igrom, ali mislim da ćemo brzo napredovati i igrati bolje. Uvek je važno početi Evroligu pobedom i zadovoljni smo zbog toga", rekao je Jankunas.

Žalgiris u narednom kolu gostuje Himkiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve