Nova vest
Košarka

Utorak, 12.09.2017.

09:18

Partizan i Lokomotiva na Meginom turniru

Košarkaški klub Mega Bemax biće domaćin međunarodnog turnira „Mega Bemax kup 2017“ koji će u utorak i sredu biti održan u hali „Mega Factory“.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Partizan i Lokomotiva na Meginom turniru
Foto: Mega Bemax

Na turniru će pored Mega Bemaxa, učestvovati još i Partizan NIS, Lokomotiva Kuban (Rusija) i Telenet Džajants Antverp (Belgija).

Turnir će u utorak 12. septembra od 18:30 otvoriti ekipe Mega Bemaxa i Telenet Džajants Antverp dok od 20:45 igraju Partizan NIS i Lokomotiva Kuban.

U sredu će se od 18:30 igrati meč za treće mesto dok je finale zakazano za 20:45.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da će „Mega Bemax kup 2017“ biti najjača provera u dosadašnjem toku priprema:

"U utorak i sredu ćemo imati svakako najjaču proveru u dosadašnjem toku priprema. Još uvek nismo kompletnir pošto uz nekoliko izostanaka zbog povreda, tu još nije i Čančar koji je sa Slovenijom na Evrobasketu dok se Bitadze tek pre neki dan vratio sa prvenstva. Svakako nas očekuju kvalitetni protivnici i ovakvi mečevi će nam značiti da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na njih", izjavio je Milojević.

Ulaz na „Mega Bemax kup 2017“ je slobodan, uz napomenu da je kapacitet hale „Mega Factory“ ograničen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve