Nova vest
Košarka

Petak, 11.08.2017.

20:08

Studenti poraženi od Kine

Univerizetska reprezentacija Srbije poražena je od domaće selekcije Kine sa 69:65 u okviru trećeg kola turnira u kineskom Dalijanu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Studenti poraženi od Kine
Foto/kss

Izabranici selektora Zorana Todorivića iako nisu igrali u kopletnom sastavu pružili su žestok otpor, vodili sa četiri poena prednosti na poluvremenu, ali ogromnu pomoć sudija domaći tim je u nastavku došao do preokreta.

"Suđenje je zaista bilo katastrofalno, ali sam ipak prezadovaljan kako su momci odigrali. Igrali smo bez naših vodećih igrača Tejića, Đokovića i Nenanadića koje smo želeli da odmorimo. Šansu i to odlično iskoristili Vraneš, Brkić, Šarenac i Topalović, Nemamo vremena za predah jer nas čekaju još tri teške utakmice", istako je selektor Todorović.

Univerzitetska reprezentacija Srbije seli se iz Dalijana u Šenžen gde će od 14. do 16. avgusta učestvovati na novom turniru gde će joj rivali biti selekcije Letonije, Crne Gore i Kine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve