Nova vest
Košarka

Subota, 29.07.2017.

23:31

Baskonija odvodi Marinkovića iz Partizana?

KK Partizan mogao bi da ostane bez svog najtalentovanijeg igrača, španska Baskonija zainteresovana je za Vanju Marinkovića, prenose "Večernje novosti".

Izvor: AK

Autor: AK

Baskonija odvodi Marinkovića iz Partizana?
Foto: StarSport

Sjajne igre na U20 Evropskom prvenstvu gde je prosečno beležio 15,4 poena uz 3,7 skokova i 1,3 asistencija, privukle su pažnju španskog evroligaša.

Beogradski dnevnik spekuliše da je Baskonija ponudila crno-belima 500.000 evra za transfer 20-godišnjeg beka.

Partizan je pod pritiskom da realizuje ovaj transfer jer prema rečima sportskog direktora Dragana Todorića već mesecima nema priliv novca, a FIBA je u subotu donela odluku da crno-beli moraju da isplate Edu Murići dug od 150.000 evra ako ne žele blokadu koja će onemogućiti registrovanje novih igrača.

Novosti prenose da Partizan već ima ideju ko bi mogao da nasledi Marinkovića, pominje se igrač Dinamika Andrija Stevanović koji može da igra i plejmejkera.

Partizan je ovog leta doveo dva visoka igrača, Obrada Tomića i Džejmija Skina, a spekuliše se i o dolasku juniorskog reprezentavica Marka Pecarskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve