Nova vest
Košarka

Petak, 21.07.2017.

12:16

"Mentol koji ima emisiju utorkom neće praviti tim"

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je na konferenciji za štampu da je klub krenuo od dna i da je do sada napravio najbolje rezultate u istoriji kluba.

Izvor: PT

Autor: PT

B92/NÐ

"Ponudili smo Radonjiću novi ugovor, desetog maja...Bile su varijante i na jednu, dve, tri, godine... Ali nije došlo do toga i stavili smo tačku i krenuli dalje. Da budem jasan, nijedna sezona u Zvezdi nije laka. Neće mi tim praviti novinari, urednici arene, ulica i ovi iz Strahinjića bana...Barem dok se ja bavim ovim poslom. A posebno mentol koji ima emisiju u utorak, ali ga nećemo imenovati", rekao je Čović, a potom i dodao.

"Kao i još jedan mentol koji dolazi kod njega, a vi ste lagali da je on oteran iz kluba. A njemu je istekao ugovor, zato je i otišao".

Predsednik Zvezde rekao je da klub stigao do dominacije u regionu i da je postao redovni učesnik Evrolige i to sve za šest godina.

"Stigli smo do dominacije u Srbiji i regionu...I postali redovni i stabilni učesnik Evrolige. Prošli šest sezona, a krenuli smo od kluba koji praktično nije postojao...Sem imena, grba i tradicije", rekao je Čović.

"Išli smo korak po korak i napravili najbolje rezultate kluba, do sada. Od duga od 15,5 miliona evra i skidanja koševa. Gledajući budžete, mi smo na poslednjem mestu među 16 najboljih timova Evrope, a ukupno gledano na 40. Pošto i nekolicina klubova iz Evrokupa ima veci budžet od nas", kazao je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d