Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.07.2017.

12:04

Bulut kao Del Boj: Sledeće godine u ovo vreme...

Dušan Domović Bulut i saigrači iz reprezantacije nisu uspeli da se domognu medalje na Evropskom prvenstvu 3x3, ali imaju mesta za utehu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Bulut kao Del Boj: Sledeće godine u ovo vreme...
Foto: Twitter/@MrBullutproof

Bulut je protiv Španije izveo majstoriju koja će se dugo prepričavati na turnirima 3x3 tako što je driblingom kroz noge protivnika prošao do koša i položio uz faul.

Srbija je prošla Španiju i igrala protiv Letonije u polufinalu, ali su Letonci trojkom Karlisa Lasmanisa u produžetku pobedili i eliminisali Srbiju iz borbe za zlato.

Dejan Majstorović je bio najbolji strelac prvenstva, ali je Srbija je posle poraza u meču za treće mesto od Ukrajine završila takmičenje van pobedničkog postolja. Letonci su se posle prvog učešća na Evropskim prvenstvima okitili zlatom, ali je najbolji basketaš na svetu za njih, ali i sve ostale imao jasnu poruku koju je objavio na Tviteru.

"Sledeće godine u ovo vreme, bićemo šampioni Evrope", napisao je Bulut, čime je podsetio na slavni citat Dejvida Džejsona iz kultne serije "Mućke". Popularni Del Boj je svojevremeno stalno ponavljao, "Sledeće godine u ovo doba godine, bićemo milioneri".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve