Nova vest
Košarka

Sreda, 28.06.2017.

12:33

"Jedni bi u NBA, drugi se žene, treći umorni..."

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i košarkaški stručnjak Božidar Maljković smatra da je pred Aleksandrom Đorđevićem najdelikatnije leto na klupi Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Maljković je za B92 istakao da je pred Đorđevićevim stučnim štabom u srpskoj reprezentaciji veoma težak posao, ali veruje da će ga oni rešiti na najbolji mogući način.

Đorđević je 19. jula saopštio širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo koje je na programu u septembru u Turskoj, ali se za mnoge bitne igrače ne zna da li će biti na raspolaganju selektoru.

"Naša reprezentacija je uvek jako dobra, ima sve segmente pokrivene. Ja sam od prvog dana verovao u Sašu Đorđevića i sve njegove odluke. Tako je i sad, stojim iza njega. Reprezentacija kao reprezentacija, svake godine trpi izmene, ima problema. Najveći problemi su uvek u životu kad imate velike igrače. Jedni bi da idu u NBA, drugi ne bi, treći se misle, četvrti se žene, peti su umorni od sezone. Sale ove godine ima najdelikatnije pripreme. Ali ne sumnjam da će grupa sa njegovim stučnim štabom da to reši na najbolji mogući način. Ali im nije lako", rekao je Maljković za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve