Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.05.2017.

14:32

Teodosić nema dilemu ko je bliži trofeju

Ekipa CSKA poražena je u polufinalu Fajnal-fora Evrolige od Olimpijakosa, a Miloš Teodosić u finalu daje malu prednost Feneru zbog “domaćeg” terena.

Izvor: PT

Autor: PT

Teodosić nema dilemu ko je bliži trofeju
Starsport

Izabranici Dimitrisa Itudisa nisu uspeli da ponovo uspeh iz prošle sezone kada su u finalu savladali upravo ekipu Željka Obradovića.

Specijalizovani košarkaški sajt “Eurohoops” pitao je srpskog reprezentativca šta misli o predstojećoj finalnoj utakmici.

Mislim da nema favorita u finalu Fajnal-fora. To je jedna utakmica i dobra ili loš dan može da odredi pobednika”, napomenuo je Miloš a potom i rekao ko ima veće šanse.

Jasno je da Fenerbahče ima prednost, jer igraju pred domaćom publikom. Ukoliko Olimpijakos uspe da ostane u utakmici, sve je moguće. Imam prijatelje u oba kluba i nadam se dobrom finalu”, završio je Teo.

CSKA očekuje sada borba u VTB ligi gde brane tron, a u polufinalu igraće sa ekipom Lokomotive iz Kubana, dok se u drugom sastaju Zenit iz Sankt Peterburga i Himki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve