Nova vest
Košarka

Petak, 19.05.2017.

09:09

Hečer: Sve vreme gubili, ali smo pokazali karakter

Vilijam Hečer rekao je da tokom celog meča verovao da njegov tim može do pobede nad Crvenom zvezdom, kao i da je Partizan završnici susreta imao sreće.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Hečer: Sve vreme gubili, ali smo pokazali karakter
Foto: StarSport

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu Crvenu zvezdu sa 78:77 (15:21, 22:20, 18:21, 22:15) u devetom kolu Superlige Srbije i tako naneli crveno-belima prvi poraz u prvenstvu Srbije.

"Tokom celog meča sam verovao da možemo do pobede... Gubili smo u par navrata sa više od 10 poena, ali nismo odustali i to je pokazatelj našeg mentaliteta koji nam je isti tokom cele sezone", rekao je Hečer novinarima posle meča

Partizan je do trijumfa došao uz zvuk sirene u 40. minutu, a junak pobede bio je Novica Veličković koji je pogodio za dva poena. To je crno-belima ujedno bila i prva prednost na utakmici.

"Oba tima su imali šansu da dodju do trijumfa. Oni su sve vreme vodili, ali mi smo želeli da ostanemo u meču, da zadržimo priključak, da im ne damo da odu na plus 15 ili 20. Znali smo da ćemo imati priliku za pobedu ukoliko ostanemo u meču... Videli ste kako se završilo. Danas smo imali sreće, pobedili smo uz zvuk sirene. Rado ćemo uzeti ovu pobedu", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve