Nova vest
Košarka

Sreda, 22.03.2017.

10:00

EL: Može li Zvezda napokon da sruši Olimpijakos?

Crvena zvezda nastavlja borbu za plasman u četvrtinu finala Evrolige duelom sa Olimpijakosom od 19 časova u Beogradskoj areni.

Izvor:

Autor:

EL: Može li Zvezda napokon da sruši Olimpijakos?
StarSport

Srpski i regionalni šampion posle nekompletne 27. runde zauzima sedmo mesto na tabeli elitnog takmičenja sa skorom od 15 pobeda i 11 poraza, a rezultati aktuelnog kola mu ne idu na ruku.

Ipak, izabranici Dejana Radonjića se uzdaju samo u sebe i sopstvene kvalitete, što i mora da bude recept jer i dalje drže sudbinu apsolutno u svojim rukama.

Tim sa Malog Kalemegdana ove sezone igra fantastično u Evroligi, a u međuvremenu, četiri meča pre kraja regularnog toka, upotpunio je kolekciju 'skalpova' velikana evropske košarke, ali mu i dalje nedostaje samo trijumf nad bratskim klubom iz Pireja.

"Imamo pravo da se nadamo da možemo da igramo dobro protiv Olimpijakosa i daćemo sve od sebe da budemo što je moguće bolji. Još nismo osetili slast pobede protiv njih. U prvoj utakmici su pokazali kvalitet i nismo imali šanse da se uključimo u borbu za iznenađenje", rekao je Radonjić.

"Pre sezone niko nije mogao da pretpostavi da ćemo izgledati ovako, da ćemo imati toliko pobede na strani, kod kuće savladati najbolje, a da nećemo biti u dobroj šansi da budemo u osam”.

Zvezda će ponovo biti lišena pomoći najboljeg igrača Stefana Jovića, dok Jorgos Sferopulos i dalje ne zna da li će moći da računa na Vasilija Bilija Spanulisa i Meta Lodžeskog.

"Zvezda je odličan tim. Poslednjih nekoliko meseci igra odlično, tako da moramo da budemo spremni za tešku utakmicu. Kod kuće su pobedili ekipe kao što su Fenerbahče, CSKA i Real Madrid, a izgubili su samo jednom u poslednjih osam utakmica na svom terenu. Moramo da budemo veoma koncentrisani i spremni", kazao je Sferopulos.

Crveno-beli duel u najvećoj našoj hali počinje od 19 časova, a čelnici Crvene zvezde još jednom su apelovali na navijače da navijaju fer i sportski kako klub ne bi bio ponovo kažnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve