Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.02.2017.

13:21

Još dve besplatne Marinine škole košarke

Prethodnog vikenda počele su sa radom još dve besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.

Izvor: B92

Autor:B92

Još dve besplatne Marinine škole košarke
Foto: Pokret Marina Maljkoviæ

"Pokret za žensku košarku Marina Maljković" u saradnji sa opštinama Novi Beograd i Obrenovac počeo je sa treninzima u SRC "11. april", kao i u SKC "Obrenovac".

"Idemo dalje. Kao što sam obećala, izlazimo u susret svuda gde postoji interesovanje za žensku košarku i dolazimo da omogućimo besplatne treninge. Sa "11. aprilom" i "Obrenovcem" stižemo do 12 lokacija u kojima organizujemo preko 35 treninga nedeljno, sada sa ponosom mogu da istaknem, za preko 500 devojčica. Već smo premašili zacrtani cilj koji smo imali za jun ove godine", kaže Marina Maljković.

Ona je istakla da joj je žao što zbog obaveza u turskom šampionatu nije bila u mogućnosti da lično prisustvuje otvaranju dve nove škole, ali je obećala da će iskoristiti prvi dolazak u Srbiju da obiđe nove lokacije i druži se sa devojčicama u Novom Beogradu i Obrenovcu.

"Imamo energiju i veliki radni elan, jer radimo dobru stvar. Htela bih da se zahvalim opštinama Novi Beograd i Obrenovac koje su nam pomogle u realizaciji projekta, kao i našim prijateljima iz Telekoma Srbija, Rode i Koka kole HBC, koji su prepoznali društvenu vrednost besplatnih škola i daju nam punu podršku", dodala je Maljkovićeva.

Ona je prethodne nedelje sa Galatasarajem ostvarila trijumf u turskom šampionatu na gostovanju protiv Istanbula 78:65, dok je u Evrokupu stigla do četvrtfinala, gde će za protivnika imati tim Košica.

Besplatni treninzi u "11. aprilu" održavaju se vikendom od 11 časova, a u SKC "Obrenovac" od 9 sati. Informacije o svim terminima besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta mogu se pronaći na internet sajtu www.pokretmm.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve