Nova vest
Košarka

Subota, 31.12.2016.

10:10

Frenk Robinson za B92: Mi smo mašina!

Pravo iz Komptona u Beograd i ranjeni Partizan stigao je momak koji je sa sobom doneo još veće rane, ali i šansu da zajedničko izlečenje bude srećan kraj.

Izvor: B92

Autor:B92

Frenk Robinson za B92: Mi smo mašina!
Foto: StarSport

Frenk Robinson je imao tu nesreću da u zrelim igračkim godinama doživi jednu od najtežih sportskih povreda, tako čestu na domaćim košarkaškim prostorima.

Prednji ukršteni ligamenti su ga ukrstili sa sudbinom i drugi put sa čovekom koji je u njemu kao 24-godišnjem rukiju video potencijal i sa koledža ga doveo direktno u Sloveniju, odnosno ekipu Union Olimpije.

Bio je to splet srećnih okolnosti. Sreo sam trenera (Aleksandra Džikića prim. aut.) na kraju Letnje lige u Las Vegasu, igrao sam za njega jednu sezonu posle koledža, imali smo dobar razgovor, a dva dana kasnije me je pitao da li želim da dođem u Partizan. Za mene je to bila najbolja mogućnost u tom trenutku, bez obzira na novac. Igrati za ovako prestižan klub i igrati za Džileta je nešto što mi je trebalo, kako meni, tako i mojoj karijeri. Srećan sam ovde i mislim da sam doneo pravu odluku", rekao je Robinson u intevrjuu za B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve