Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.12.2016.

23:00

Fantastično veče za bivše košarkaše Partizana

Meč između Manrese i Unikahe završen je pobedom gostiju iz Malage – 89:70, a srpski košarkaši Dejan Musli i Petar Aranitović zabeležili su sjajne partije.

Izvor: SM

Autor: SM

Fantastično veče za bivše košarkaše Partizana
Getty Images

Petar Aranitović, koji je ovog leta prešao iz Partizana u Manresu, proveo je 15 minuta na terenu i za to vreme postigao 21 poen, dok je Musli nastavio sa dobrim partijama u Unikahi i na ovom meču ostvario dabl-dabl učinak od 16 ubačenih poena i deset uhvaćenih lopti.

Još jedan bivši igrač crno-belih Aleksandar Cvetković nije igrao za domaći tim zbog povrede.

Luka Dončić predvodio je Real Madrid do pobede nad Fuenlabradom – 93:76, pošto je imao učinak od 23 ubačena poena, uz 11 asistencija, oborivši rekord karijere sa indeksom 34.

Srpski košarkaš Ivan Paunić, koji nastupa za Fuenlabradu, nije imao sjajno veče pošto je dodao samo četiri poena. ’Kraljevići su tako zabeležili devetu pobedu i nalaze se prvi na tabeli, dok je Barselona druga na tabeli sa osam pobeda i dva poraza.

Katalonski klub je u uzbudljivom meču savladao Gran Kanariju rezultatom – 79:78.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve