Nova vest
Košarka

Subota, 19.11.2016.

13:45

Simonović u idealnoj petorci kola

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović našao se u idealnoj petorci osmog kola Evrolige.

Izvor: SM

Autor: SM

Simonović u idealnoj petorci kola
StarSport

Reprezentativac Srbije odigrao je odličnu utakmicu protiv italijanskog Armanija, a meč je završio sa 23 poena (pet trojki), šest skokova i dve ukradene lopte.

Pored njega, među najboljima našli su se Grci, bek Olimpijakosa Vasilis Spanulis koji je sa 22 poena i osam asistencija srušio Panatinaikos, kao i Kostas Slukas koji je briljirao u pobedi Fenera nad Efesom sa 21 poenom, četiri asistencije.

U idelanoj petorci našli su se i sjajni centar Real Madrida Entoni Rendolf koji je "El klasiko" protiv Barselone završio sa 18 poena i 11 skokova, a njegova fenomenalna blokada obeležila je osmog kolo EL.

Tu je i Tibor Plajs, igrač Galatasaraja, koji je upisao 22 poena i osam skokova u pobedi nad Darušafakom, pa je izabran i za najkorisnijeg pojedinca kola.

Za najboljeg trenera osmog kola izabran je strateg Rela Madrida Pablo Laso, koji je ostvaro pobedu i deklasirao Braselonu sa 39 poena razlike (101:63).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
ABA

Barać: Zvezda je veliki favorit

Trener Mege Marko Barać izjavio je da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj seriji polufinala plej-ofa regionalne ABA lige, ali je istakao da će njegov tim igrati dobru košarku.

B92.sport

14:25

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu