Nova vest
Košarka

Petak, 11.11.2016.

17:45

Saša Obradović novi trener Lokomotive Kubanj

Bivši trener berlinske Albe Saša Obradović postaće novi trener Lokomotive Kubanj, prenosi specijalizovani portal 'Eurohoops'.

Izvor:

Autor:

Saša Obradović novi trener Lokomotive Kubanj
Getty Images

Očekuje se da proslavljeni reprezentativac Jugoslavije tokom vikenda otputuje u Krasnodar na završne pregovore, odnosno da čelnici učesnika prošlogodišnjeg fajnal-fora Evrolige i zvanično uruče otkaz Fotisu Kacikarisu.

Lokomotiva je između dve sezone promenila veliki broj igrača, otišli su gotovo svi nosioci igre, ekipa je već zabeležila tri poraza u Evrokupu, dok u VTB ligi ima polovičan učinak od dva trijumfa i poraza.

Prema nezvaničnim informacijama, Obradović će dobiti ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produženja ako obe strane budu bile zadovoljne.

Osvajač tri evropska i jednog svetskog zlata, kao i srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti, osim Albe predvodio je Rejnenergi Keln, Kijev, Turov i Donjeck.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve