Nova vest
Košarka

Utorak, 30.08.2016.

16:00

Zašto Čarlsa Dženkinsa nema u timu Zvezde?

Čarls Dženkins potpisao je dvogodišnji ugovor i vratio se u Crvenu zvezdu, ali se zbog neisplaćenih zarada još uvek nije stavio na raspolaganje Dejanu Radonjiću

Izvor: B92, novosti.rs

Autor:B92, novosti.rs

Zašto Čarlsa Dženkinsa nema u timu Zvezde?
StarSport

Kako prenose Večernje novosti, američki bek sa srpskim pasošem želi da mu se najpre isplate dugovanja i prethodnog mandata na Malom Kalemegdanu.

Popularni Đenka nosio je dres crveno-belim sa velikim uspehom od 2013. do 2015. godine, postavši za to vreme ljubimac navijača i osvojivši Aba ligu, nacionalni šampionat i dva Kupa Srbije.

Ipak, bivši igrač Golden Stejt Voriorsa, Filadelfija 76ersa i Armanija iz Milana blizu je dogovora s klubom i trebalo bi da se priključi treninzima do kraja nedelje.

Osim Dženkinsa, dvostruki uzastopni srpski i regionalni šampion doveo je i Ognjena Kuzmića u na poziciji centra, ali se očekuje dolazak još trojice igrača na pozicijama 'jedan-dva', 'četiri' i 'pet'.

Pored učešća u nacionalim i regionalnom takmičenju, crveno-bele ove sezone čeka i novi nastup u Evroligi, koja će se po prvi put igrati po ligaškom formatu 'kući i u gostima'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve