Nova vest
Košarka

Petak, 22.07.2016.

22:11

Đorđević ne vodi Gudurića i Dangubića u Rio

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević skratio je spisak igrača za Olimpijske igre, tako da će 'Orlovi' nastaviti pripreme bez Marka Gudurića i Nemanje Dangubića.

Izvor:

Autor:

Đorđević ne vodi Gudurića i Dangubića u Rio
StarSport

Srbija se trenutno nalazi na priprema na Kopaoniku, a ranije je objavljeno da Nemanja Bjelica neće igrati zbog povrede, dok se Rade Zagorac odlučio da ode u SAD, tako da je selektor sada ostao sa 12 igrača, koji bi trebalo da idu u Rio.

To su: Stefan Jović, Marko Simonović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Vladimir Štimac i Stefan Birčević.

Reprezentacija Srbije sledeće nedelje putuje u Rio, gde će igrati u Grupi A, sa Francuskom, SAD, Venecuelom, Kinom i Australijom.

Prvu utakmicu igra 6. avgusta, protiv Venecuele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

224 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d