Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.06.2016.

12:27

Nedović kasnio, Đorđević ga kaznio

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović kažnjen je mečom pauze od selektora Aleksandra Đorđevića zbog nepoštovanja pravila tima.

Izvor:

Autor:

Nedović kasnio, Đorđević ga kaznio
StarSport

Plej Unikahe presedeo je prijateljski duel sa Grčkom na klupi za rezerve, a na kraju se ispostavilo da je razlog tome povratak u hotel nekoliko časova posle dogovorenog vremena.

"Borba za 12 je svakodnevna za sve njih. Nisu svi koji misle da su sigurni baš sigurni. Sve se meri, sve se pazi. Ovo je ozbiljna sredina koja je građena poslednjih 50 godina. Što se Nedovića tiče, mi svi znamo, a zna i on zašto nije igrao ", rekao je Đorđević.

'Orlovi' 4. jula započinju put ka Olimpijskim igrama u Riju, preko turnira u Beogradskoj Areni, gde će im do 9. jula rivali biti Portoriko i Anglola, dok bi u polufinalu mogli da se sastanu sa Japanom, Češkom Republikom i Letonijom.

Prolaz u polufinale obezbediće dve najbolje plasirane selekcije iz obe grupe, a kartu za Rio samo pobednik turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d