Nova vest
Košarka

Utorak, 28.06.2016.

14:40

Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi

Dejan Radonjić ostaće na klupi Crvene zvezde i u sezoni 2016/2017, saopštio je klub i stavio tačku na medijske spekulacije o odlasku trenera u Španiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi
Foto: Starsport

Radonjić je na sajtu crveno-belih predstavljen kao "prvo pojačanje za novu sezonu", uz naznaku da je zaista otputovao u Španiju, ali ne na pregovore sa Laboral Kućom, već u Barselonu na redovan sastanak Evrolige i trenera evroligaških klubova.

"Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač duple krune i redovni, i uspešni učesnik Evrolige", saopšteno je sa Malog Kalemegdana.

Radonjić je preuzeo ekipu 2013. godine, posle čega je uspeo da osvoji dve ABA i KLS lige, dva nacionalna kupa, kao i da dovede Zvezdu do Top 8 faze Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d